Zdjęcia Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking

Literatura obcojęzyczna

Dostępność: Do kupienia

Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking (Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG)

Do kupienia w: Sklep Libristo.pl Marka: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
341,25 zł
Idź do sklepuSuper oferta

Skrócony opis produktu

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. Food preparation and cookery involve many processes which are well...

Prezentowany w naszejporownywarce artykuł Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking można kupić w Libristo.pl w naprawdę świetnej cenie 341,25 zł. Oferta ta jest rezultatem dogłębnych analiz wielu sklepów w internecie.

Podstawowe cechy

ISBN

9783642631665

Oprawa

Miękka

Sprawdź promocyjne oferty na Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking

Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:

Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking (sklep Libristo.pl)

341,25 zł
Sklep Libristo.pl
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
  • Informacje o aktualnych cenach i dostępności wykorzystane w powyższej klasyfikacji pobierane są w zasadzie bez opóźnień.

Pełny opis produktu

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. Food preparation and cookery involve many processes which are well described aby the physical sciences. Understanding the chemistry and physics of cooking should lead to improvements in performance in the kitchen. For those of us who wish to know why certain recipes work and perhaps more importantly why others fail, appreciating the underlying physical processes will inevitably help in unravelling the mysteries of the "art" of good cooking.§Strong praise from the reviewers -§"Will be stimulating for amateur cooks with an interest in following recipes and understanding how they work. They will find anecdotes and, sprinkled throughout the book, scientific points of information... The book is a pleasant read and is an invitation to become better acquainted with the science of cooking." - NATURE§"This year, at last, we have a book which shows how a practical understanding of physics and chemistry can improve culinary performance [Barham] first explains, in a lucid non-textbooky way, the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and then gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate soufflé." - FINANCIAL TIMES WEEKEND§"This book is full of interesting and relevant facts that clarify the techniques of cooking that lead to the texture, taste and aroma of good cuisine. As a physicist the author introduces the importance of models in preparing food, and their modification as a result of testing (tasting)."- THE PHYSICIST§"Focuses quite specifically on the physics and food chemistry of practical domestic cooking in terms of real recipes... Each chapter starts with an overview of the scientific issues relevant to that food group, e.g. Toughness of meat, thickening of sauces, collapse of sponge cakes and soufflés. This is followed aby actual recipes, with the purpose behind each ingredient and technique explained, and each recipe followed żeby a table describing some common problems, causes and solutions. Each chapter then ends with suggested experiments to illustrate some of the scientific principles exploited in the chapter." - FOOD & DRINK NEWSLETTER

Parametry

ISBN

9783642631665

Oprawa

Miękka

Ilość stron

244

Rok wydania

2012

Kategoria

Literatura obcojęzyczna

Producent

Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG

Opinia użytkowników

-

Opinie oraz Recenzje

Katarzyna D.
Katarzyna D.
02.06.2024
Każda przysłana opinia klienta ma dla sklepu bardzo duże znaczenie
Jeżeli korzystać z oferowanego Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Science of cooking podeślij do nas swoją opinię lub recenzję. Powiedz jakie są Twoje odczucia z korzystania, czy polecasz produkt oraz czy relacja jakość / cena jest wystarczająca.

Dodaj opinię lub recenzję

Powiązane

Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG 50 jahre ingenieur-arbeit in oberschlesien Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg
Die vorliegende Arbeit tiber die oberschlesische Industrie ist mit Hilfe der in der Industrie tatigen Mitglieder des Oberschlesischen Bezirks...
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Elektrische maschinen und antriebe
Diese Aufgabensammlung begleitet das Lehrbuch "Elektrische Maschinen und Antriebe" desselben Autors. Es führt von den Grundlagen bis zu...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Concurrent programming: algorithms, principles, and foundations Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg
This book explains synchronization and the implementation of concurrent objects, presenting synchronization algorithms while also introducing...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Atlas of Upper Gastrointestinal and Hepato-Pancreato-Biliary Surgery
The first edition of this book was judged by many to be the best available atlas of upper gastrointestinal and hepato-pancreato-biliary...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Real-time c++
With this book, Christopher Kormanyos delivers a highly practical guide to programming real-time embedded microcontroller systems in C++....
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Overhead power lines Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg
The only book containing a complete treatment on the construction of electric power lines. Reflecting the changing economic and technical...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Aesthetic surgery of the breast
This book covers all aspects of aesthetic breast surgery in an instructive, step-by-step format. The descriptions of procedures are completely...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Gottfried wilhelm leibniz Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg
Originaltext mit ausführlichen mathematischen sowie historischen Kommentaren von Eberhard Knobloch und aktualisierter Übersetzung von Otto...
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Mathematics Handbook for Science and Engineering
Do sklepu Szczegóły

Mathematics Handbook for Science and Engineering

828,28 zł
Mathematics Handbook for Science and Engineering is a comprehensive handbook for scientists, engineers, teachers and students at universities....
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Measure Theory
Do sklepu Szczegóły

Measure Theory

844,58 zł
Measure theory is a classical area of mathematics born more than two thousand years ago. Nowadays it continues intensive development and...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg Particle physics
This book on particle physics supports learning and teaching with worked examples, questions and problems with answers. In addition, tables...
Rekomendacja
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG Breast ultrasound Springer-verlag berlin and heidelberg gmbh & co. kg
Up-to-date and richly illustrated, this book covers breast carcinoma, with guidance on differential diagnosis and pre- and postoperative...
Wybrane dla Ciebie
Rekomendacja
Aksjomat English for kids with spot the dog. język angielski dla malucha z naklejkami. 3–4 lata
„English for Kids with Spot the Dog" to wariant pierwszego elementarza do nauki języka angielskiego dla maluchów. Do wspólnej zabawy i nauki...
Rekomendacja
Charles Perrault,Gustave Dore - Contes
Do sklepu Szczegóły

Charles Perrault,Gustave Dore - Contes

32,10 zł
Contes" Il était une fois un roi et une reine? ", " il était une fois une petite fille de village? " Il suffit de cette clé magique pour...
Rekomendacja
Circle Games
Do sklepu Szczegóły

Circle Games

40,79 zł
Modern, original fiction for learners of English. United aby the theme of the circle, these stories are set in the UK, the USA and Singapore....
Nausea
Do sklepu Szczegóły

Nausea

52,59 zł
Nausea is both the story of the troubled life of a young writer, Antoine Roquentin, and an exposition of one of the most influential and...
Kurs rysowania postaci z kreskówek wyd. 2021 Wydawnictwo rm
Ta księga jest gigantyczna, jest znaczna, jest ogromna i – co najważniejsze – zdradza nie byle jaką tajemnicę: jak rysować zabawne, zagadkowe,...
Rekomendacja
Żadanica. lipowo. tom 14 wyd. kieszonkowe Prószyński media
Daniel Podgórski stara się ułożyć życie od nowa. Otwiera małą firmę agroturystyczną i oczekuje pierwszych gości. Ci przyjeżdżają z nieprzewidzianą...
Zana muhsen - sold Little, brown book group
Do sklepu Szczegóły

Zana muhsen - sold Little, brown book group

56,92 zł
Zana Muhsen, born and bred in Birmingham, is of Yemeni origin. When her father told her she was to spend a holiday with relatives in North...
Rekomendacja
Future press verlag und marketing gmbh Elden ring official strategy guide, vol. 1
This first volume of Future Press’ Elden Ring Books of Knowledge contains a complete record of The Lands Between. Overworld, dungeons and...
Rekomendacja
Amor En La Tarde. Love in the Afternoon, Spanische Ausgabe
Última entrega de la fascinante saga de los «Hathaways».Aunque haasistido a varios actos sociales en Londres y posee una bellezaclásica...
Rekomendacja
Old Time Hawkey's Recipes from the Cedar Swamp
Do sklepu Szczegóły

Old Time Hawkey's Recipes from the Cedar Swamp

123,97 zł