Zdjęcia Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes)
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes) (Chronicle Books)
Do kupienia w: Marka: Chronicle Books
113,41 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and...
Prezentowany towar Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes) jest dostępny w Libristo.pl w atrakcyjnej cenie 113,41 zł. Oferta ta jest efektem zbiorczego porównania kilkuset sklepów oraz hurtowni online.
Podstawowe cechy
ISBN
9781452175171
Oprawa
Twarda
Sprawdź promocyjne oferty na Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes)
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes) jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes) (sklep Libristo.pl)
113,41 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane o dostępności produktów i aktualnych cenach zastosowane w prezentowanej klasyfikacji są synchronizowane praktycznie bez opóźnień.
Pełny opis produktu
A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food
Parametry
ISBN
9781452175171
Oprawa
Twarda
Ilość stron
272
Rok wydania
2019
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
Chronicle Books
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Bronisław T.
21.11.2024
Przesłane przez konsumentów opinie / recenzje mogą ułatwić zakup innym użytkownikom
Jeżeli tylko udało Ci się korzystać z prezentowanego produktu Chronicle books Ferment: a guide to the ancient art of culturing foods, from kombucha to sourdough (fermented foods cookbooks, food preservation, fermenting recipes) wyślij nam swoją subiektywną ocenę lub opinię. Powiedz jakie są Twoje wrażenia z użytkowania, czy możesz polecić produkt oraz czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...