Zdjęcia Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik
Literatura obcojęzyczna
Dostępność:Do kupienia
Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik (WSiP)
Do kupienia w: Marka: WSiP
65,55 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Podrecznik do nauki zawodow technik technice zywnosci na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoly zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobow cukierniczych). Ukazuje zasady...
Sugerowany wporownywarce artykuł Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik można kupić w Libristo.pl w naprawdę świetnej cenie 65,55 zł. Oferta ta stanowi wynik zbiorczej analizy setek sklepów oraz hurtowni w bazie.
Podstawowe cechy
ISBN
9788302147180
Oprawa
Miękka
Sprawdź promocyjne oferty na Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik (sklep Libristo.pl)
65,55 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Dane na temat dostępności produktu i aktualnych cen zastosowane w prezentowanej klasyfikacji synchronizowane są praktycznie bez opóźnień.
Pełny opis produktu
Podrecznik do nauki zawodow technik technice zywnosci na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoly zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobow cukierniczych). Pokazuje zasady bezpiecznego funkcjonowania zakladu cukierniczego, a takze wyczerpujaco omawia charakterystyczne wyroby ciastkarskie. Kazdy wariant produktu uczen ma szanse wykonac samodzielnie, korzystajac z gotowego przepisu i procedur, ktore czesto uwzgledniaja roznice w wyposazeniu szkolnych pracowni.Kontrole umiejetnosci praktycznych wspomagaja tabele z zestawieniem wad, ktore powstaly w wyrobach na skutek bledow najczesciej popelnianych w procesie produkcji. Pytania na zakonczenie rozdzialow sprawdzaja nie tylko wiedze, lecz takze zachecaja do doskonalenia umiejetnosci.
Parametry
ISBN
9788302147180
Oprawa
Miękka
Ilość stron
248
Rok wydania
2015
Kategoria
Literatura obcojęzyczna
Producent
WSiP
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Agnieszka B.
22.11.2024
Stwórz z innymi użytkownikami znakomitą zbiorowość - podsyłaj opinie recenzje i opinie produktu WSiP
Jeśli miałeś okoliczność skorzystać z oferowanego Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik prześlij do nas opinię i ocenę. Wskaż jakie są Twoje wrażenia ze stosowania, czy nie żałujesz zakupu oraz czy relacja cena / jakość jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie.
Каждый человек мечтает обрести счастье. Но порой эта мечта так никогда и не воплощается в жизнь. Нам постоянно мешают какие-то внешние обстоятельства,...