Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikom
sprawdzonych poprzez pokolenia receptur, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy cenią sobie dania poprawnie zadomowione w naszej kuchni. Znajdą tu oni
mnóstwo wybornych pomysłów na potrawy o ewidentnie klasycznym
charakterze.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie
specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części
naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem
dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają
eksperymentów.
Tytuł tradycyjna kuchnia babci/ postępowa kuchnia mamy Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Olesiejuk Sp. Z o.o. EAN 9788382167917 ISBN 9788382167917 Kategoria Literatura, Kulinaria ilość stron 288 Format 248x178x24 mm Rok wydania 2021 Oprawa broszurowa