Zdjęcia Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Kuchnia, przepisy kulinarne
Dostępność:Do kupienia
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Do kupienia w:
75,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim pro...
Sugerowany produkt Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny dostępny jest w Empik w promocyjnej cenie 75,00 zł. Oferta ta stanowi efekt kompleksowego porównania kilkuset hurtowni i sklepów w bazie danych.
Podstawowe cechy
ISBN
9788381035255
Autor
Powierza anna
Sprawdź promocyjne oferty na Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny (sklep Empik)
75,00 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat dostępności produktów i obowiązujących cen wykorzystane w powyższej klasyfikacji pobierane są praktycznie natychmiast.
Pełny opis produktu
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim pro...
Parametry
ISBN
9788381035255
Autor
Powierza anna
Kategoria
Kuchnia, przepisy kulinarne
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Jolanta D.
01.06.2024
Czy możesz przesłać nam recenzję i opinię o produkcie **producer
Jeśli tylko udało Ci się korzystać z pokazywanego produktu Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny wyślij recenzję lub opinię. Wskaż jakie są Twoje wrażenia z korzystania, czy możesz zarekomendować produkt, a także czy relacja cena / jakość jest dla Ciebie satysfakcjonująca.
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem znakomitym na kanapki. Stały się perfekcyjnym dodatkiem do serów, mięs i deserów.choćby...