O tym, że jedzenie to czysta przyjemność, nie trzeba nikogo długo przekonywać. Za sprawą tego wydania pragniemy udowodnić,tak samo satysfakcjonujące jak spożywanie jest przyrządzanie posiłków. Daj się przekonać, że polska kuchnia jest nad wyraz smaczna i interesująca. Poznaj unikatowe i oryginalne dania, które zadowolą podniebienie niejednego smakosza. Już dziś pobierz naukę gotowania od samego mistrza i zasmakuj tradycji. Mateusz Gessler z wykształcenia architekt ogrodowy z zamiłowania kucharz i restaurator. Choć swojej przyszłości nie wiązał z kuchnią, los spłatał mu figla... Na szczęście! Warszawa Wschodnia aby Mateusz Gessler to restauracja wykonana z pasją i sercem. Szczypta wykwintnia, porcja estetyki, garść perfekcjonizmu zmieszane z niezrównaną skrupulatnością i dopracowaniem pozwoliły stworzyć miejsce niecodzienne, niebanalne, okraszone nieprzeciętnym menu składającym się z najwyższej jakości części. Gotowanie na oczach gości, możliwość degustacji 24 godziny na dobę świadczą o niezwykłej otwartości na klienta. To tu, jak nigdzie indziej, poczujesz, że kuchnia zbliża ludzi.