zainspirowana historyczną stolicą handlu z Dalekim Wschodem, „Venezia" to wyrafinowana mieszanka cechująca się lekkim paleniem, niską kwasowością i aksamitnym body. Jej kuszący smak, z nutami korzennymi i waniliowymi, jest znakomity dla tych, którzy kochają naturalnie słodkie i wyrafinowane smaki. Metoda Bialetti: Ziarna górskie. Dla oryginalnych mieszanek Bialetti preferuje ziarna kawy uprawiane na wysokości ponad 1000 m n.p.m., gdzie zmienność temperatur zapewnia powolne dojrzewanie. Obszerne serce. Bialetti używa sporych ziaren, żeby zapewnić wspaniale jednolite palenie.Potrójna selekcja. Każde ziarno jest wybierane w 3-stopniowym procesie, aby zapewnić najwyższe standardy jakości.konwencjonalne palenie. Bialetti's metoda palenia jest klasyczna i wykorzystuje silną wiedzę zespołu Bialetti ekspertów kawy. Elementy: palone ziarna kawy. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.