"Magnifico" to jeden z bestsellerów Charlesa Liégeois. Dominują w niej nuty ciemnej czekolady, drewna i opiekanego zboża. Aromat jest silny, a sama kawa naturalnie słodka. Po wypiciu ostatniego łyku na podniebieniu pozostaje długookresowy posmak czekolady.
bez dwóch zdań przypadnie do gustu tym, którzy preferują tradycyjny smak kawy.Mieszanka ta stanowi perfekcyjne połączenie kaw pochodzących z różnorodnych regionów - Brazylii, Sumatry i Gwatemali - a kluczowe nuty smakowe są skutkiem zastosowania kolumbijskiej odmiany.
W Kolumbii kawa uprawiana jest na niezwykle znacznych wysokościach - miejsca uprawy kawy znajdują się na wysokości ponad 1200 metrów nad poziomem morza. Świetne warunki klimatyczne nadają kolumbijskim odmianom kawy złożoność i bogactwo.elementy: palone ziarna kawy.Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.