SKŁAD Świeże mięso z przepiórki (30%), suszone mięso z przepiórki (28%), skrobia grochowa, tłuszcz z kurczaka, suszona dynia (5%), suszone całe jaja, świeże mięso ze śledzia, suszone mięso ze śledzia, olej rybny (ze śledzia), suszona marchew, suszona lucerna, inulina, fruktooligosacharydy, ekstrakt drożdżowy (źródło mannanoligosacharydów), suszony owoc granatu (0.5%), suszone jabłko, suszony szpinak, babka płesznik (0.3%), suszona słodka pomarańcza, suszone borówki, chlorek sodu, suszone drożdże piwne, kurkuma (0.2%), glukozamina, siarczan chondroityny.
DODATKI W 1 KG Witaminy, prowitaminy i inne chemicznie zdefiniowane substancje: Witamina A (E672) 18000 j.m.; Witamina D3 (E671) 1200 j.m.; Witamina E (E306) 600mg; Witamina C (E300) 300mg; Niacyna 150mg; kwas pantotenowy 50mg; Witamina B2 20mg; Witamina B6 8,1mg; Witamina B1 10mg; Witamina H 1,5mg; kwas foliowy 1,5mg; Witamina B12 0,1mg; chlorek choliny 2500mg; Beta‐karoten 1,5mg.
Mieszanki pierwiastków śladowych: chelat cynku z hydroksyanalogiem metioniny (E6) 910mg; chelat manganu z hydroksyanalogiem metioniny (E5) 380mg; chelat żelaza wodzianu glicyny (E1) 250mg; chelat miedzi z hydroksyanalogiem metioniny (E4) 88mg; drożdże inaktywowane wzbogacone selenem 0,40mg.
Aminokwasy, ich sole i podobne produkty: DL‐metionina 5000mg; Tauryna 4000mg; L-Karnityna 300mg. Dodatki sensoryczne: wyciąg z Aloe Vera 1000mg; wyciąg z zielonej herbaty 100mg; wyciąg z rozmarynu. Przeciwutleniacze: bogate w tokoferol ekstrakty naturalnego pochodzenia.
ANALIZA Białko ascetyczne 44.00%; oleje i tłuszcze surowe 20.00%; włókno bezkompromisowe 1.80%; wilgotność 8.00%; popiół minimalistyczny 8.70%; Wapń 1.50%; Fosfor 1.30%; kwasy tłuszczowe Omega‐6 3.30%; kwasy tłuszczowe Omega‐3 0.90%; DHA 0.50%; EPA 0.30%; Glukozamina 1200mg/kg; Siarczan chondroityny 900mg/kg.
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA EM Kcal/Kg 4197 - Mj/Kg 17,56