Nowy design, ta sama receptura! W okresie przejściowym zamówione produkty mogą być dostarczane w starych i nowych opakowaniach. Feringa Classic Meat Menu przygotowano z białka z co najmniej dwóch źródeł – 70% mięsa albo ryb i podrobów – w połączeniu z niektórymi lokalnymi warzywami albo owocami i ziołami.
Receptury trafne dla gatunku są bezzbożowe, bez sztucznych aromatów, barwników i konserwantów. Tworzone w Austrii z najwyższą dokładnością i miłością. Staranny dobór lokalnych składników pozwala na tworzenie mnóstwa kreatywnych kompozycji.
Wszystkie użyte składniki zostały zapisane w składzie – dla autentycznego smaku jak w domu. Feringa Classic Meat Menu w skrócie: 70% mięsa i pełnowartościowych podrobów. Minimum dwa źródła białka. Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dopełniającą porcją troski, kreatywności i rozmaitości.
Harmonijna kompozycja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach. Szczera deklaracja: użyto wyłącznie elementy przekazane w składzie. Autentyczny smak: bez nienaturalnych barwników, aromatów i konserwantów.
Feringa – przygotowana z miłością, jak w domu!