Karma Royal Canin Mini Ageing w sosie została opracowana specjalnie dla niedużych psów o wadze do 10 kg od 8 roku życia. Receptura z kompleksem przeciwutleniaczy nieprzeciętnie wspiera starzejącego się psa. Zwiększona zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 może z kolei przyczynić się do połyskującej sierści i prawidłowej skóry.
Smaczne kawałki w sosie powiększają akceptację, dzięki czemu choćby wybredni czworonożni przyjaciele są przyciągani do miski. Karma Royal Canin Mini Ageing w sosie znamionuje się lekkostrawną recepturą, dzięki czemu potrzebne składniki odżywcze mogą być znakomicie wykorzystane poprzez psa..product-description__grid-wrapper Dla czworonogów małych ras Royal Canin opracował mini recepturę linii Size Health Nutrition dla drobnych psów, która jest ukierunkowana na specjalne potrzeby psów śladowych ras.
szczególnie smaczna Soczyste kawałki w smacznym sosie są nie tylko lekkostrawne, ale także dostarczają wysokiej jakości składników odżywczych i gwarantują wysoki poziom akceptacji przez Twojego pupila.
Wsparcie dla witalności dostosowana zawartość energii usprawnia kontrolę wagi, a zbilansowany stosunek niezbędnych części odżywczych wspiera sylwetkę i witalność zwierzęcia. Znakomite połączenie Karmienie mieszane oferuje wielkie spektrum smaków i składników odżywczych.
Chrupiący krokiet wspomaga jeszcze pielęgnację zębów, a mokra karma sprzyja przyjmowaniu płynów. Royal Canin Mini Ageing w sosie w skrócie: Zbilansowana mokra karma dla starszych psów małych ras (1 - 10 kg, od 8 roku życia).
Kompleks przeciwutleniaczy: z witaminą E, może wspierać własne mechanizmy obronne organizmu. Lśniąca sierść: powiększona zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 (EPA i DHA) dla skóry i sierści. Wysoka strawność: wyselekcjonowane komponenty, delikatnie gotowane, mogą sprzyjać optymalnemu trawieniu.
Zbilansowana zawartość składników odżywczych: idealna zawartość białka, witamin, minerałów i pierwiastków nieznacznych, opracowana specjalnie dla psów seniorów. Praktyczne saszetki zapewniające świeżość: proste porcjowanie i podawanie.