SkładKrólik i dzik 96,4% (w tym 48% mięso z dzika, podroby z dzika: serca, wątróbki, płuca; 28,4 % rosół z dzika; 20% królik), dynia 2%, minerały i witaminy 1%, olej z łososia 0,5%, małża zielona 0,1%.Energia metaboliczna1091 kcal/kgFakty żywienioweDodatki:Witamina D3 200 U.l., witamina E 20mg, witamina B1 10mg, witamina B2 6mg, witamina B6 2mg, witamina B12 75μg, niacynamid 15mg, D-pantotenian wapnia 9mg, kwas foliowy 0,35mg, biotyna 300μg, chlorek choliny 1200mg, cynk (monohydrat siarczanu cynku) 25mg, mangan (monohydrat siarczanu manganu) 1,4mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75mg, miedź jakopentahydrat siarczanu miedzi (II) 0,5mgSkładniki analityczne:białko 10,5%, tłuszcz 6,5%, ascetyczny popiół 2,5%, surowe włókno 0,4%, wilgotność 77,0%Królikto delikatne, białe mięso zawierające sporo witamin, składników mineralnych i najpotrzebniejszych aminokwasów. Cechuje się dużą zawartością białka i małą zawartością tłuszczu, jest lekkostrawny.Dzikto nieprzeciętne źródło wartościowego i bogatego w egzogenne aminokwasy białka o świetnym smaku i aromacie. Mięso to obfituje w witaminy grupy B, minerały i łatwo przyswajalne żelazo.Dyniato skarbnica cennych witamin A, C, E, K i grupy B i składników mineralnych takich jak cynk, magnez, kwas foliowy, potas.