Herrmanns Classic Bio Menu proponuje odpowiednią dla gatunku mokrą karmę dla wszelkich psów, w której większość części jest najkorzystniejszej, certyfikowanej jakości naturalnej i pochodzi z kontrolowanej hodowli organicznej lub z ich naturalnego środowiska.
Wysokiej jakości surowce pochodzą z regionu Górnej Bawarii, gdzie znajduje się także zakład produkcyjny marki Herrmann. Herrmanns zwraca szczególną uwagę na jakość i etykę. Na przykład zwierzęta są poddawane ubojowi bezpośrednio w gospodarstwach, by uniknąć transportu zwierząt.
Pasza podawana zwierzętom jest jeszcze ściśle monitorowana; antybiotyki i inne substancje stymulujące wzrost są niedopuszczalne w Herrmanns! Dużą wagę przywiązuje się też do hodowli na wolnym wybiegu albo regularnego naturalnego dostępu do świeżego powietrza.
Tylko 3 bezkompromisowce z oferowanych poprzez nas odmian nie mają jakości organicznej: Ryby - to dziko złowione ze względu na gorsze warunki chowu, dziczyzna - jako że dzicz jest najlepszym miejscem do życia, i owce - ale pozyskiwane z gospodarstw ekologicznych.
Smaczne menu mieści tylko jedno źródło białka zwierzęcego, co zagwarantuje słuszną strawność, bardzo dla psów wrażliwych na składniki odżywcze. Każde menu posiada co najmniej 50% mięsa. Owoce, warzywa, węglowodany i oleje też pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych i są zwykle pochodzenia regionalnego.
gwarantują one konieczne witaminy, błonnik i minerały. Delikatna produkcja zapewnia zachowanie części odżywczych i długi okres trwałości bez konserwantów. Puszki są napełniane a następnie zamykane w temperaturze około 3 poziomów, a następnie podgrzewane w łagodnej temperaturze.
W ten sposób można też zapobiec rozwojowi bakterii. Regularne kontrole produktów i producenta przeprowadzane poprzez niezależne laboratorium badawcze i urząd weterynaryjny zapewniają niezmiennie najwyższą jakość.
dobry komplet Herrmanns Classic Bio Menu 12 x 400 g w skrócie: Wysokiej jakości mokra karma dla wszelkich psów. Minimalistycznce najwyższej jakości: większość surowców pochodzi od certyfikowanych dostawców naturalnych.
Wysoka dbałość o jakość i etykę: zwierzęta są poddawane ubojowi bezpośrednio w stosownych gospodarstwach, aby uniknąć transportu zwierząt, dokładna kontrola paszy ubijanych zwierząt - bez antybiotyków i innych substancji stymulujących wzrost, dużą wagę przywiązuje się także do hodowli na wolnym wybiegu lub regularnego dostępu do świeżego powietrza.
najlepsza realna jakość mięsa: mięso pochodzi bezpośrednio z Bawarii, gdzie znajduje się zakład produkcyjny. Z wyjątkiem 3 ascetycznców (dziczyzna, ryby i owce), wszystkie typy mięsa są jakości naturalnej.
Pojedyncze białko z co najmniej 50% zawartością mięsa: w każdym menu użytkowane jest tylko jedno źródło białka zwierzęcego, a udział mięsa w menu wynosi co najmniej 50%. Owoce, warzywa, węglowodany i oleje pochodzące z kontrolowanych upraw organicznych i na ogół pochodzenia regionalnego zapewniają podaż ważnych witamin, minerałów i błonnika.
Delikatna produkcja: puszki są napełniane w temperaturze 3 poziomów, zamykane, a następnie podgrzewane w łagodnej temperaturze - zapobiega to rozwojowi bakterii i zapewnia długi okres przydatności do spożycia wynoszący 18-24 miesięcy bez konieczności używania dodatków konserwujących.
wykonane bez żadnych dodatków ani konserwantów. Prawie wszystkie produkty są opatrzone pieczęcią stowarzyszenia producentów "Biokreis". Bieżące kontrole gwarantujące niezmiennie wysoką jakość: produkty są regularnie kontrolowane przez niezależne laboratorium badawcze i urząd weterynaryjny.