Mimo szczepień co roku dopada Cię paskudna grypa? Martwisz się, że Twoja pociecha ciągle przynosi ze szkoły jakieś choróbska? Na myśl o najlżejszym nawet przeziębieniu panikującego i marudzącego w jego trakcie lubego cierpnie Ci skóra? Przeraża Cię perspektywa tygodnia spędzonego z tonami chusteczek higienicznych? Nie martw się!
nawet nie wiesz, jak z łatwością pozbyć się tego rodzaju problemów! Na co dzień nie zastanawiamy się, co i w jakich ilościach jemy. A to duży błąd! Odpowiednią dietą można zdziałać cuda. Od lat przekonują o tym Lech Tkaczyk i Barbara Jakimowicz-Klein.
Dieta opornościowa to kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o obszernej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co powoduje, że chorujemy, w jaki sposób warto ulepszać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd.
Warto przy tym zaznaczyć, że kolejna publikacja Wydawnictwa ASTRUM to nie tylko zestawienie teoretycznych dywagacji – jej dostatek tkwi w wielkim zbiorze sprawdzonych receptur na smaczne i zdrowe dania podnoszące niepodatność organizmu!
Chcesz być w dobrej formie? Zajrzyj do tej książki niezbędnie! Tytuł Dieta odpornościowa wyd. 2 Autor Barbara Jakimowicz-Klein Wydawnictwo Astrum EAN 9788364786518 ISBN 9788364786518 Kategoria Poradniki\Uroda i zdrowie ilość stron 224 Format 14.8x20.5x1.2 cm Rok wydania 2020 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.302 kg