Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę proste. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.
Wystarczą znikome zmiany w organizacji pracy w kuchni i można w pełni zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: - osoby zapracowane, które chcą zaoszczędzić czas i pieniądze - wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - posiada metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas - przybliża organizację przygotowania podstawowych części potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia - zawarte w książce przepisy są nietrudne, oryginalne i zapewniają pyszne potrawy, które namawiają do rodzinnych posiłków