Sycący pasztet z soczewicy, pyszne kukurydziane spaghetti, a może flaki z boczniaków$527 Rozgrzewająca zupa tajska, świetne małże w białym winie i szybka brukselka w towarzystwie boczku. Na deser słodkie brownie, ciasto marchewkowe, a także lody z bananów.
Kuchnia bez glutenu nie musi być nudna, trudna i pełna wyrzeczeń. Odkryj smaczne i oryginalne dania z nową publikacją ExpressMap "Dieta bezglutenowa" i spraw radość swojemu podniebieniu.
Wszystkie przepisy zostały skonsultowane z dietetykiem, a ich uzupełnieniem są zalecenia dotyczące diety bezglutenowej. Publikacja prosto i komfortowo składa się do funkcjonalnego formatu, więc nie zajmie sporo miejsca w kuchni, a dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się w trakcie gotowania.
ExpressMap ukazuje nową laminowaną serię "Flexicon". Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik - praktyczność. Komfortowe w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i praktyczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni.
Do tego są wyjątkowo trwałe i wytrzymałe na zabrudzenia. Kolekcja obejmuje tytuły, którymi zainteresują się równocześnie dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe zdjęcia i rysunki pobudzające wyobraźnię - publikacje "Flexicon" są niezastąpione w domu i w terenie!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.