wykonany ze zrównoważonego żeliwa, co umożliwia wieloletnie stosowanie, kolorowy na zewnątrz, biały w środku. Optymalny kontakt z powierzchnią grzewczą zagwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długotrwałe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchenek - jeszcze indukcyjnych.
Owalna, wytworzona ze jednostajnego żeliwa, co umożliwia wieloletnie użytkowanie, kolorowa na zewnątrz, biała w środku. Wewnątrz pokrywki znajdują się wypustki, z których woda spływa równomiernie na potrawę, pozwalając na jej zdrowe duszenie we własnym soku. Trafny kontakt z powierzchnią cieplną gwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długofalowe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - także indukcyjnych.
kolisty tagine, naczynie rodem z Maroka, wytworzony ze emaliowanego żeliwa. Zezwala na delikatne przygotowanie potraw i niezwykle pasuje do utrzymywania ciepła potraw i ich serwowania. Kolorowa pokrywka ceramiczna służy do powolnego smażenia potraw we własnych sokach z zachowaniem ich smaku i parametry odżywczych, jak na dodatek do energooszczędnego gotowania i duszenia. Optymalny kontakt z powierzchnią grzewczą gwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła i długookresowe utrzymywanie ciepła na wszelkich rodzajach kuchni - jeszcze indukcyjnych.
wyprodukowana z ciężkiego żeliwa, z naczyniem i przykrywką emaliowana w kolorze beżowym w środku i w odcieniu szarym na zewnątrz. Gwarantuje równomierne rozprowadzanie ciepła oraz długotrwałe zachowanie ciepła. Wyjątkowo wytrzymała, co pozwala na wieloletnie wykorzystywanie. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek - na dodatek indukcyjnych -, a także do piekarników (do 240 °C).