Aromatyczne orzechy włoskie zanurzone w wielokwiatowym miodzie od polskiej producenta Łysoń. Zamknięcie w szklanym słoiku jest gwarancją świeżości i umożliwia dłużej zachować odrobinę lata podczas zimowych miesięcy. Jest to w pełni naturalny wyrób, który ma mnóstwo zastosowań. Świetnie sprawdzi się jako chrupiący dodatek do ciast i deserów. Orzechami z miodem można urozmaicić także potrawy mleczne i jogurty.
producent Łysoń została założona w latach 50-tych XX wieku, kiedy to Marian Łysoń rozwijał swoją pasję w kierunku pszczelarstwa. Samodzielnie wykonywał nowoczesne i progresywne modele sprzętów pszczelarskich, a także ule, które okazały się być nieprzeciętnym środowiskiem dla pszczół. Na początku XXI wieku firma poszerzyła swoją działalność na sektor pysznych słodyczy, czym sukcesywnie zaczęła podbijać kolejne europejskie kraje.
Masa netto: 120g