Deska do krojenia stworzona z drewna bukowego. Ten rodzaj drewna charakteryzuje się
trwałością, niezwykle twardą strukturą. W pełni została wycięta z drewna.
Deska do krojenia to potrzebne wyposażenie każdej kuchni. Spełni oczekiwania do krojenia mięsa,
ryb, warzyw, owoców, pieczywa. Drewniana deska nie tępi ostrzy. Ochroni blat kuchenny
przed zabrudzeniem. Nadaje się do serwowania wędlin lub serów.
mocna i poręczna
dodatkowo może posłużyć jako podstawka pod gorący garnek. Ma wytłoczony otwór,
upraszcza zawieszeni deski w wybranym miejscu w kuchni. Będzie nie tylko funkcjonalny,
wyposażeniem kuchni,także oryginalną ozdobą.
Drewno ma naturalne parametry bakteriobójcze. Po każdym użyciu deskę starczy
umyć i wytrzeć. Tak naturalna deska posłuży na długo.
wymiary:
Najważniejsze właściwości: