Pyszne kawałki mlecznej czekolady, które stały się jeszcze smaczniejsze dzięki dodatkowi waniliowych herbatników, kruszonych migdałów i pasków z białej czekolady, które pokrywają zewnętrzną warstwę tych smakołyków. Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją działalność w 1922 roku, w greckim mieście Saloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Wybierając osobiście każdy komponent i przyprawę użytą do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mąka pszenna (posiada gluten), migdały, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, tłuszcze roślinne (olej kokosowy), emulgatory: lecytyna sojowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, barwniki: karmel, sól, aromaty: wanilina, substancje żelujące: karboksymetyloceluloza sodowa, substancje wypełniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu. Może zawierać niewiele znaczące ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18°C.