Najwyższej jakości belgijska czekolada z dodatkiem rozpływającego się w ustach ciasta czekoladowego. Brownie to symbol amerykańskiej kuchni - pełnej uwielbienia do słodyczy, ukierunkowanej na doznania, wręcz hedonistycznej. W tej tabliczce smak czekoladowego sufletu ukryty jest w belgijskiej czekoladzie mlecznej.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to przeważnie istotnie długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych składników z perfekcyjną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieporównany wcześniej smak, akcentując równocześnie wszystkie jej atuty.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia również na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!