Zdjęcia Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110
Brytfanny
Dostępność:Do kupienia
Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110
Do kupienia w:
46,83 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Skrócony opis produktu
Mata do wypieków to rozciągliwy i nieprzywierający podkład użytkowany do pieczenia i wypieku najróżniejszego rodzaju potraw. Mata ta jest produkowana z wysokiej jakości silikonu albo materiału...
Prezentowany wporownywarce produkt Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110 możesz nabyć w JG Gastro w naprawdę kuszącej cenie 46,83 zł. Promocja ta jest wynikiem zbiorczego porównania setek hurtowni oraz sklepów w bazie danych.
Podstawowe cechy
Sprawdź promocyjne oferty na Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110
Prezentujemy listę promocyjnych ofert na Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110 jakie udało się odszukać. Zobacz oferty, warunki darmowej i ekspresowej dostawy, a także opinie o produkcie:
Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110 (sklep JG Gastro)
46,83 zł
Idź do sklepuSuper oferta
Pokaż wszystkie oferty (1)
Informacje na temat cen i dostępności produktu zastosowane w prezentowanym zestawieniu indeksowane są w zasadzie natychmiast.
Pełny opis produktu
Mata do wypieków to elastyczny i nieprzywierający podkład stosowany do pieczenia i wypieku różnego typu potraw. Mata ta jest stworzona z wysokiej jakości silikonu albo materiału silikonowego, który ma właściwości nieprzywierające i jest niepodatny na wysokie temperatury. Odporność cieplna: -20 do +220°C
Parametry
Kategoria
Brytfanny
Opinia użytkowników
-
Opinie oraz Recenzje
Wiesława F.
21.11.2024
Podesłana przez klienta opinia może pomóc innym odwiedzającym
Jeżeli tylko udało Ci się korzystać z pokazywanego Mata do wypieków 520x315 mm Stalgast 521110 wyślij swoją subiektywną opinię lub ocenę. Wskaż jakie są Twoje ze stosowania, czy jesteś zadowolony z zakupu oraz czy relacja jakości do ceny jest wystarczająca.
Brytfanna forma do pieczenia 29,5 x 26,5 x 6.5 cm z nieprzywierającą powłoką granitową BERLINGER HAUS z linii ROSE GOLD METALLIC LINE wykorzystanie:...