Łopatka do tortu / przyrząd do krojenia ciast Ernesto® z nożem Opis artykułu łopatka do tortu: do prostego podnoszenia i przekładania ciast i placków tortowych do wyrobów piekarniczych do Ø 26 cm możliwość użycia jako pomoc do podawania pizzy, naleśników; quiche itp.
lekka i jednostajna podwyższenia upraszczają wyjmowanie można myć w zmywarce do naczyń przyrząd do krojenia ciast: z nożem proste i równomierne krojenie spodów tortów na maks. 7 spodów nadaje się do tortów Ø 24 do 33 cm można myć w zmywarce do naczyń 2 komponenty Materiał stal nierdzewna rozmiary łopatka do tortu: ok.
32,5 x 26 x 3,3 cm (dł. X szer. X wys.) przyrząd do krojenia ciast: przyrząd do krojenia: ok. 33 x 8 cm (Ø x wys.) długość noża: ok. 38 cm Waga łopatka do tortu: ok. 332 g przyrząd do krojenia ciast: przyrząd do krojenia: ok.
236 g długość noża: ok. 96 g Ostrzeżenia Uwaga! Nóż: nad wyraz ostre ostrze – niebezpieczeństwo skaleczenia