Szczypce wytwarzane z wysokiej jakości stali i tworzywa. Wspaniale nadają się do sałatek, mięs, grilla, makaronu, lodu, ogórków, kiszonek i innych przetworów i artykułów spożywczych. Szczypce uniwersalne, wyjątkowo funkcjonalne i potężne. Mają wygodny uchwyt, co zezwala na swobodne ułożenie na blat bez obawy zabrudzenia go. Nieprzeciętny do obracania w trakcie smażenia bądź pieczenia. Zastosowań jest dużo. Łapki tworzono ze stali nierdzewnej i pokryto specjalną silikonową powłoką. Szczypce nie wyślizgują się z ręki i są funkcjonalne. Potrzebne w każdej kuchni.
UNIWERSALNE I mocnE Szczypce kuchenne posiadają mnóstwo praktycznych zastosowań – służą do nakładania najróżniejszych rodzajów potraw.
Materiał: stal, tworzywo nienaturalne
Długość: 23 cm,
Szerokość: 4 cm, KAT07835