Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.
Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.
Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie gromadzi ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli i mocno czekoladowe brownie, zrobione z batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? szczególnie inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!
kolekcja cyklu: Dieta i żywienie
ISBN: 9788380621343
Kod paskowy: 9788380621343
Autorzy: Rybarczyk Ina
Wydanie: 1
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 20265
Miejscowość: Poznań
ilość stron: 312
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.19.0
Format: 19.0x25.0cm
Głębokość (mm): 25
Waga: 1.17
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka