Menu mięsne Feringa składa się w 70% z mięsa lub ryb i podrobów, połączonych z wybranymi lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Odpowiednie dla gatunku receptury są bezzbożowe, bez nienaturalnych aromatów, barwników i konserwantów.
tworzone z największą precyzyjnością i miłością w Austrii. Odpowiedni dobór lokalnych elementów pozwala na tworzenie wielu kreatywnych kompilacji i rozmaitych odmian. Wszystko, co jest wewnątrz, znajduje się na etykiecie - dla autentycznego smaku domowego jedzenia.
Feringa Meat Menu w skrócie: Z miłością i starannością wytwarzana w Austrii, domowy smak. Co najmniej 70% mięsa lub ryb i wartościowych podrobów. Stosowne dla gatunku bezzbożowe przepisy z dopełniającą porcją skrupulatności, kreatywności i rozmaitości.
Harmonijne kombinacje z warzywami i ziołami, które rosną w lokalnym ogrodzie. Uczciwa deklaracja: wyłączne użycie podanych składników. Autentyczny smak: Bez nienaturalnych barwników, aromatów i konserwantów.
Więcej informacji na temat Feringa Meat Menu wyszukasz tutaj: Feringa Classic Meat Menu Feringa Single Meat Menu