Ferina Classic Meat Menu zawiera cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby lub ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami albo ziołami. Receptury dopasowane wysokogatunkowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników oraz konserwantów.
wykonana ze dokładnością oraz miłością w Austrii. Szczegółowy wybór lokalnych składników zezwala na tworzenie wielu kompilacji, a także urozmaiconych smaków. Wszystkie elementy wypisane na opakowaniu naprawdę znajdują się wewnątrz - prawdziwy, domowy smak.
Z pasją wykonane jesienne menu Classic Meat jako limitowana edycja przekonuje obfitą wołowiną i soczystym indykiem, uszlachetnionym smakowitą dynią i babką lancetowatą. Doskonałe menu na ponure dni!
Feringa Classic Meat Menu w skrócie: starannie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa albo ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka. Dostosowana wysokojakościowo receptura bez zbóż, za to z dopełniającą porcją precyzyjności, kreatywności i różnorakości.
zrównoważone połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: Używamy wyłącznie wymienionych elementów. Prawdziwy smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Feringa - manufaktura z sercem!