Ferina Classic Meat Menu posiada cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby lub ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Receptury dostosowane wysokojakościowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników i konserwantów.
tworzona ze precyzyjnością oraz miłością w Austrii. Szczegółowy dobór lokalnych składników zezwala na tworzenie wielu kompilacji i urozmaiconych smaków. Wszystkie komponenty wypisane na opakowaniu naprawdę znajdują się wewnątrz - prawdziwy, domowy smak.
Z pasją wytworzone jesienne menu Classic Meat jako limitowana edycja przekonuje obfitą wołowiną i soczystym indykiem, uszlachetnionym smakowitą dynią i babką lancetowatą. Rewelacyjne menu na ponure dni!
Feringa Classic Meat Menu w skrócie: precyzyjnie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa albo ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka. Przypasowana wysokogatunkowo receptura bez zbóż, za to z dopełniającą porcją skrupulatności, kreatywności i różnorodności.
zrównoważone połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: Używamy wyłącznie wymienionych składników. Prawdziwy smak: bez nienaturalnych barwników, aromatów, a także konserwantów.
Feringa - manufaktura z sercem!