Dobra wiadomość: sprawdzone receptury Feringa Classic Meat Menu są teraz prezentowane w nowej odsłonie! W fazie przejściowej Twoje zamówienie może obejmować produkty w starym, jak i nowym opakowaniu. Menu Feringa Classic Meat składa się z dwóch źródeł białka - 70% mięsa albo ryby i podrobów - połączonych z lokalnymi warzywami i ziołami. Adekwatne dla gatunku przepisy są bezzbożowe, nie zawierają sztucznych aromatów, barwników czy konserwantów. Wyprodukowane z największą starannością i miłością w Niemczech. Dokładny dobór lokalnych komponentów zezwala na tworzenie wielu kreatywnych kompilacji i rozmaitych odmian. Wszystkie użyte składniki zostały zapisane w składzie – dla autentycznego smaku jak w domu. Karma Feringa Classic Meat Menu w skrócie: Z miłością i starannością wykonana w Niemczech, smakuje jak w domu. 70% mięsa albo ryby i wartościowych podrobów. Dwa źródła białka. Optymalna dla gatunku, bezzbożowe receptury z dopełniającą porcją skrupulatności, kreatywności, a także rozmaitości. Harmonijne połączenie warzyw i ziół - jakby wprost z domowego ogródka. Uczciwa deklaracja: wykorzystywane są tylko i wyłącznie wymienione na etykiecie elementy. Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów czy konserwantów. Feringa – z miłością, jak w domu! Wybierz zestaw mieszany z dwóch dostępnych wariantów, w każdym po 6 smaków: W pakiecie mieszanym I znajduje się 6 miseczek po 100 g w następujących smakach: Królik i indyk z rokitnikiem i kocimiętką. Wołowina i drób z ziemniakami i kocimiętką. Dziczyzna z żurawiną i mniszkiem. Drób z marchewką i mniszkiem. Łosoś i indyk z cukinią i rukwią wodną. Cielęcina i kaczka z brokułami i mniszkiem. W zestawie mieszanym II znajduje się 6 miseczek po 100 g w następujących smakach: Królik i indyk z rokitnikiem i kocimiętką. Jagnięcina i kaczka z gruszką i rzeżuchą. Drób z marchewką i mniszkiem. Cielęcina z marchewką i ożanką. Cielęcina i kaczka z brokułami i mniszkiem. Pstrąg i kurczak z ziemniakami i pietruszką.