Droga do łóżka wiedzie przez żołądek. Świat kulinariów jest spleciony z życiem erotycznym w sposób bezsprzeczny – to, co trafia na nasze talerze, potrafi równocześnie wzniecić pożądanie, jak i je zgasić. I choć dieta nie jest jedynym czynnikiem decydującym o jakości życia seksualnego, może w znaczący sposób wpłynąć na satysfakcję i poziom doznań. W tym użytecznym przewodniku doświadczony seksuolog udowodni wam, że od tego, co jemy, zależy nasza kondycja, a więc także i ochota, lub jej brak, na łóżkowe igraszki.
Książka posiada także blisko 70 opartych na afrodyzjakach przepisów „seksualnej uczty”, które przeprowadzą was przez kolejne etapy zbliżenia: od pożądania (przystawki), przez pobudzenie (zupy i pierwsze dania), orgazm (dania główne) i wyciszenie (desery).
błyskotliwe fotografie dań, a także zmysłowe akty ponadto pobudzą waszą ochotę na łóżkowe igraszki.
Dowiedz się zatem co należy jeść, aby być wyśmienitym kochankiem albo kochanką.