Co cztery deski, to nie jedna! Jedna deska do krojenia to za niedużo – warto posiadać ich więcej, żeby zapachy i smaki nie przechodziły do innych potraw. Wybierz takie, które są dekoracją i nie zajmują dużo miejsca.
Kolorowe deski na niewielkim stojaku mają swoje funkcje i służą higienie gotowania. Przejrzyj, jak zmieni się Twoja kuchnia dzięki zupełnie innym deskom do krojenia. Powierzchnia samej deski bez uchwytu i stojaka wynosi 23,5 x 19,5 cm.
Dlaczego warto posiadać bezawaryjne deski do krojenia? z łatwością utrzymać je w czystości dzięki gładziutkiej powierzchni. Tworzywo nie pochłania zapachów. Pomocne indeksy wskazują przeznaczenia każdej z desek. Są tak designerskie, że wszyscy Twoi goście będą domagać się adresu naszego sklepu!
Każda deska mi inny odcień i indeks - sugerujący zastosowanie: zielona dedykowana jest do krojenia warzyw i owoców, czerwona do mięsa, niebieska do ryb.